skip to Main Content
Zalencentrum Prinsenhof Best 0499-371822 info@prinsenhofbest.nl

OPENBAAR VERVOER

Met het station op 2 minuten loopafstand zijn we vanuit het hele land bereikbaar. Plan uw treinreis op www.ns.nl.

Wanneer u het station uit loopt, gaat u richting de kerktoren. U loopt het centrum in, en na 100 meter ziet u aan uw rechterhand Prinsenhof liggen.

Komt u met de bus, dan kunt u ook het best uitstappen bij halte Nazarethstraat. Lijn 144, 204 en 460 stoppen hier. U loop achter de kerk door, en u laat het kerkhof links liggen. Prinsenhof ligt links van u. Wanneer u de hoek om loopt, komt u de entree vanzelf tegen.

PARKEREN

Voor ons pand ligt het parkeerterrein van Tapijtcentrum Nederland. Op onze eigen binnenplaats achter het gebouw hebben we ruimte voor auto’s en achter de kerk is een parkeerplaats vanwaar u binnen 2 minuten naar onze entree loopt.

Daarnaast biedt het NS station voldoende parkeergelegenheid. Overal kunt u gratis parkeren. Denkt u er alleen aan dat wanneer u op de hoofdstraat parkeert u uw blauwe zone kaart gebruikt. Op alle overige parkeerplaatsen is dit niet nodig.

TAXI

Wanneer u een taxi neemt naar Prinsenhof is het adres Hoofdstraat 43, 5683 AC BEST.

Wanneer u bij ons te gast bent, en u wenst een taxi, laat het ons weten, en wij zorgen dat de taxi op tijd voor u klaar staat.

MINDERVALIDEN

Onze locatie is uitermate geschikt voor minder valide gasten. Voor de deur hebben we twee parkeerplaatsen speciaal voor u vrij gehouden.

Via de perfecte rostoelopgang komt u binnen zoals iedere gast. Uw jas hangt u weg op uw hoogte, ons mindervalide toilet is voorzien van alle gemakken.

Het gehandicaptenplatform is dit niet onopgemerkt. Zij gaven ons de Superduim voor de wijze waarop wij aan onze minder valide gasten hebben gedacht.

GRATIS WIFI

In het gehele pand is gratis WIFI aanwezig aangeboden door Dieder.it. u heeft geen inlogcode nodig en zoekt simpelweg het netwerk PrinsenhofbyDieder.it. Zo kunt u direct een leuke foto plaatsen op social media. En vergeet dan vooral de locatie niet te taggen.

OVERNACHTEN

Komt u van ver, en wilt u het feest waar u voor uitgenodigd bent combineren, met een overnachting, dan biedt NH Hotel Best de oplossing. Kijkt u eens naar de tarieven; NH Hotels Best. Ook voor een wat knussere bed and breakfast zijn mogelijkheden; Bed and Breakfast Best

 

 

Back To Top