skip to Main Content
Zalencentrum Prinsenhof Best 0499-371822 info@prinsenhofbest.nl

Carpaccio nieuwe stijl, zondagse soep zoals die alleen bij Prinsenhof is, diamanthaas met een groentenmix, aardappelmousseline en een jus van rode wijn, een trio van een macaron van framboos, een huisgemaakte brownie, ijs en vers seizoensfruit. Een greep uit onze onuitputtelijke gerecht suggesties.

1309feest
1411feest
DSC_0529

Komt u met een intiem gezelschap of met een grote groep, wij verzorgen het graag, en laten u genieten zoals genieten bedoeld is. Dineert u met een klein gezelschap dan kunnen we kiezen voor een grote lange tafel. Eventueel met tafelschikking. Wat dacht u van een leuke persoonlijke menukaart met eventueel een foto erop. U bent altijd alleen met uw eigen gezelschap. We nemen graag de tijd voor u, en wanneer u wat extra tijd tussen de gangen wilt, is dat uiteraard geen enkel probleem.

Bent u met een grotere groep, dan placeren we uw gasten aan ronde tafels. Dit geeft u een intieme sfeer. En tussen de gangen door zouden we de gasten nog van plaats kunnen laten wisselen voor een wat nieuwe contacten.

Wanneer u zelf een favoriet gerecht heeft, bijvoorbeeld wat bij uw bruiloft is geserveerd 50 jaar geleden, bekijken we graag de mogelijkheid of we dit voor u kunnen serveren. Gaat u voor drie gangen, of liever vier. Of wat denkt u van een walking dinner, met kleine gerechtjes die u telkens verrassen. Ook een sharing dinner, waarbij we uw tafel vol zetten met heerlijkheden gaat het telkens om genieten. U geniet van het eten, en wij genieten van uw tevredenheid.

Back To Top