skip to Main Content
Zalencentrum Prinsenhof Best 0499-371822 info@prinsenhofbest.nl

Sweet sixteen, levendige dertiger, trotse abraham, of tevreden tachtiger. Momenten genoeg in het leven om de verjaardag eens extra te vieren.  Jong of oud, wij bieden voor ieder moment een passende invulling. Wanneer u kiest voor Prinsenhof denken wij graag met u mee. We kijken samen naar de complete invulling.

DSC_0702
Prinsenhof27
1265feest

Denkt u aan ontvangst met een glaasje HUGO, of beginnen we met een kopje koffie met een heerlijk minigebakje van BREAD, of traditioneel gemengd gebak van bakker PAUL. Belangrijk is dat de kwaliteit voorop staat. Concessies in kwaliteit doen we nooit. Alleen het beste is goed genoeg. Uiteraard kijken we ook naar de aankleding van de zaal. Altijd kunnen we in overleg met u de zaal aanpassen aan uw wensen.

Ook op het gebied van decoratie zijn we van huis uit meer dan compleet, maar het kan altijd meer. Heeft u speciale wensen op gebied van tafellinnen, of decoraties het kan allemaal. Op het gebied van hapjes zijn de mogelijkheden oneindig.

Samen met u vinden we altijd een passend voorstel. Of het nu met een traditionele bitterbal is of een marshmallow van geitenkaas met een crème van framboos. We maken graag een aantrekkelijk voorstel voor u aangepast aan uw wensen.

Back To Top