skip to Main Content
Prinsenhof30

PERSONEELSFEEST

Ze hebben keihard gewerkt, en samen met u maken ze het bedrijf wat het is. Reden genoeg dus om uw personeel eens in de watten te leggen.  Uw personeel zal genieten van een heerlijk feest, met de klassieke bitterbal op onze eigenwijze manier uitgeserveerd, of wenst u liever een exclusiever hapje. Wij kijken graag naar de beste invulling passend bij uw budget.

DSC_0873

CONGRES

Presentaties, inloopdag, informatieavond, ledenvergadering. Genoeg momenten om uw bedrijf te presenteren en te profileren. Wij denken graag met u mee. Wat dacht u van een heerlijk kopje koffie met een gebakje met uw eigen logo. Wellicht zoekt u entertainment of de juiste spreker om uw gasten heerlijk te laten lachen of  positief wakker te schudden.

DSC_0682

ZAKELIJK DINER

Liefde gaat door de maag. Uw gasten zullen een heerlijke maaltijd na een enerverende dag zeker waarderen. Samen met onze chef stellen we een passend menu samen, uiteraard met een heerlijk glas wijn erbij van onze wijnimporteur Roland Kelders. Tevens kunnen wij voor een passend relatiegeschenk zorgen. Hoe fijn is het om de zojuist geschonken wijn mee te geven voor thuis. Uw gast denkt direct terug aan uw bedrijf.

Contact

Vraag vrijblijvend informatie aan

Back To Top