skip to Main Content
Zalencentrum Prinsenhof Best 0499-371822 info@prinsenhofbest.nl

Presentaties, inloopdag, informatieavond, ledenvergadering, jaarvergadering. Genoeg momenten om uw bedrijf te presenteren en te laten profileren. Wij denken graag met u mee. Wat dacht u van een heerlijk kopje koffie bij binnenkomst met een gebakje met uw logo? Op audio visueel gebied hebben wij goede apparatuur tot onze beschikking. Hebben we niet voldoende naar uw wensen, dan hebben we wel goede ervaringen met verschillende hofleveranciers. Zij denken graag met u mee.

DSC_0873
DSC_0931
DSC_0389

Een geslaagde dag begint bij een goede basis. Een warm welkom in een fijne omgeving. Meer dan genoeg parkeergelegenheid voor de deur en om de hoek. Centraal op 2 minuten lopen van het NS station Best. Een kopje koffie om de dag te beginnen. Goede koffie is belangrijk, wij presenteren onze koffie met trots. Ouderwetse Douwe Egberts filterkoffie, een vers koekje van Patisserie Royale uit Maastricht, en de eerste glimlach is er. Wanneer u gebruik wilt maken van het gehele pand, voor bijvoorbeeld een inloopdag, kijken we graag met u mee naar de mooiste opstelling, en routing. De entree doet haar werk. Het warme welkom, de hartelijkheid is er.

De verdere invulling van de dag is geheel naar uw wens in te richten. Heeft u bijzondere wensen op het gebied van AV apparatuur, dan schakelen we graag een van onze hofleveranciers in, om een passende invulling hieraan te geven. Wanneer het gaat om culinair, kijken we graag met u wat de kleinste verrassingen geeft. U zult versteld staan wat de mogelijkheden zijn. En met wat voor kleine dingen u het verschil maakt.

Wat dacht u van een presentatie van Jaap Bressers, een spreker die uw gasten in laat zien, dat het niet moeilijk is om met kleine dingen een verschil te maken. Jaap is iemand die u aan het denken zet, u positieve impulsen geeft, en uw gasten zullen dat waarderen.

 

Back To Top