skip to Main Content
Zalencentrum Prinsenhof Best 0499-371822 info@prinsenhofbest.nl

Ze hebben keihard gewerkt, en samen met u maken ze het bedrijf wat het is. Reden genoeg dus om uw personeel eens in de watten te leggen. Uw personeel zal genieten van een heerlijk feest, met de klassieke bitterbal op onze eigenwijze manier uitgeserveerd, of liever iets unieks. Wij kijken graag samen met u naar de beste invulling, want alleen het beste is goed genoeg, voor diegenen die de meerwaarde aan uw onderneming geven.

DSC_0582
DSC_0632
DSC_0653

Oudhollandse spelen, 30 seconds, karaoke, cursus goochelen, salsalessen, het maakt eigenlijk niet uit wat u doet op een personeelsfeest. Waar het om gaat is dat uw personeel op een andere manier elkaar ziet, dan op de werkvloer. U zult merken dat een bijeenkomst in een andere setting goed is voor de teambuilding. Mensen raken geïnteresseerd in elkaar, leren elkaar kennen, en voor u het weet hebben ze ook iets voor elkaar over. Wanneer personeel iets voor elkaar over heeft, komt dat de werksfeer alleen maar ten goede. Iedereen op zijn eigen eilandje gaat u niets opleveren. Samenwerken geeft u gegarandeerd meer rendement. Een goed team, is daarvoor de basis. Dus verwen ze eens een keer extra.

Ook wanneer u een bijscholingscursus, personeelsvergadering, sinterklaasviering, kerstviering wilt organiseren, bent u bij ons aan het goede adres.

 

Back To Top