https://www.prinsenhofbest.nl/wp-content/uploads/2024/01/Prinsenhof-Best-afscheid-hero-01.jpg

Afscheid als mooie herinnering

Direct contact opnemen

Waardig afscheid in warmte

Prinsenhof Best biedt een huiselijke warme setting voor het verzorgen van een afscheid, waar tijd en aandacht centraal staan. De locatie straalt rust uit waardoor het een respectvolle plek is om afscheid te nemen. Met alle aandacht voor elk detail zorgt het warme team ervoor dat elk afscheid persoonlijk en respectvol wordt behandeld. We staan garant voor alle tijd en ruimte om in alle rust afscheid te kunnen nemen. Want afscheid nemen doet pijn, maar als we dat mooie moment om kunnen zetten in een fijne herinnering dan mag dat er zijn en hebben wij een waardevolle toevoeging mogen geven aan afscheid nemen.

Prinsenhof Best-afscheid-afbeelding-03

Wat mensen zeggen

Wat is dit een perfecte locatie!!! Wij hebben op 15 juli 2022 onze bruiloft hier gevierd, deze was 2 jaar uitgesteld wegens corona. Maar toen het eindelijk zo ver was, was alles ultiem in de puntjes verzorgd. De ruimtes zien er van zichzelf al mooi uit, maar met de aankleding verzorgd door de locatie was dit meer dan perfect! De eigenaar heeft enorm veel ontzorgd, en het personeel was enorm enthousiast, energiek en constant vrolijk! Echt een aanrader voor elk evenement! Iedereen van Prinsenhof ongelofelijk bedankt voor het zo enorm bijdrage aan werkelijk waar onze perfecte dag!

Nick en Roxanne

Geweldige reünie gehad op 4 november met dank aan de vriendelijke bediening en de leuke zaal. De organisatie heeft daar veel positieve reacties op binnengekregen. 126 man hebben genoten.

Toon

Afgelopen weekend onze 40 jarige bruiloft in de Prinsenhof in Best gevierd.
Heerlijk buffet gehad en prima bediening!
Een gast had speciale dieetwensen waaraan prima werd voldaan.
De Steegse Kamer was een mooie intieme zaal voor ons gezelschap van 28 personen. Ook konden wij met de auto’s parkeren op de eigen parkeerplaats achter de Prinsenhof, wat gezien de drukte tijdens de kermis erg makkelijk was.

Ton en Marjan

Een heel gezellig feest gehad, verzorging door medewerkers van de Prinsenhof was meer dan uitstekend! Heerlijke hapjes, doorlopend waren de glazen gevuld, fijne muziek, lekker gedanst! Topavond gehad!

Gerard

Vriendelijk personeel. Mooie geschikte ruimte. Ook geschikt voor mensen in een rolstoel. Invalide toilet aanwezig. Volop parkeerruimtes bij en in de omgeving.

Joop

Een prachtige locatie voor een bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid te vieren. Er zijn hier verschillende zalen te huur en een prachtige binnen tuin die mooi te combineren valt met de verschillende zalen.

Bram

Neem direct contact op

Wil jij je eigen mooie moment samen met ons creëren aarzel dan niet en vul je gegevens in.

Bel ons op
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.